Over Bakker de Graaf

Bakker de Graaf is een professioneel catering bedrijf gevestigd op bedrijventerrein de Isselt, in Amersfoort. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van lekkere lunches. Met ons team van vaste medewerkers staan wij dagelijks voor u klaar met het bereiden en bezorgen van lekkere belegde broodjes, warme broodjes, salades, fruit, drinken en diverse snacks. Als cateraar bieden wij natuurlijk veel meer dan dat. Ook kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld buffetten, luxe hapjes en bittergarnituur, maar ook voor het lekkerste gebak en taarten bent u bij ons aan het goede adres. Wij bezorgen onze verse producten in de hele regio Amersfoort.

’Ik houd ervan een prachtige lunch te verzorgen, zodat je weet dat de mensen na een lange ochtend vergaderen even lekker kunnen genieten.
  • Ruime keuze vers brood uit eigen bakkerij
  • Dagelijks verse vleeswaren
  • Royaal belegd
  • Gemakkelijk online bestellen

Bij Bakker de Graaf staan wij voor kwaliteit en service. Wij staan graag dicht bij de klant en brengen zo onze passie en liefde voor catering over. Wij werken iedere dag met verse producten van verschillende leveranciers. Zo worden onze vleeswaren dagelijks vers bij ons gebracht door een ambachtelijke slager. Ook ons groente en fruit komt iedere dag vers van de groenteboer. Verser kan niet en onze klanten weten dit.

Kwaliteit

U kunt bij ons altijd terecht voor vragen over onze producten. Heeft u specifieke wensen? Laat ons dit weten, dan houden wij daar rekening mee. Daarnaast staan wij altijd open voor suggesties.

Natuurlijk staan wij ook voor u klaar na het leveren van onze producten. Bent u toch niet tevreden over ons product of onze service? Laat ons dit weten, dan gaan wij op zoek naar een passende oplossing.

Onze service

Onze klanten